Welkom
Wie zijn wij
Onze honden
Hisani
Yena Esihle
Voeding
Nieuws
Contactformulier
Waar vind u ons
Gastenboek
Links

 Omdat ik het belangrijk vind om als fokker ook te weten hoe de anantomie van de hond werkt met betrekking tot voeding, heb ik hiervoor een cursus gevolgd, en ben nu beter in staat om te bekijken welke hond welk voer nodig heeft, want elke hond is anders! Je hebt aktieve honden, luie honden, jonge honden, pups, honden met bepaalde aandoeningen of intoleranties en ga zo maar door. Vrij logisch  dus dat niet elke hond het goed doet op een bepaald soort voer.

Ook in voorkomende problemen ben ik in staat de link te leggen naar voeding.

Neemt niet weg dat ik GEEN dierenarts ben! 

Dankzij Lotte Botter, voedingsdeskundige voor honden, is er een wereld voor me opengegaan door deze door haar gegeven cursus. Een must voor iedereen die met honden te maken heeft. Als u op haar naam klikt, wordt u doorgeleid naar haar website.

 

Ik hoop met deze wetenschap iedereen met een pup van mij, maar ook anderen die problemen tegenkomen met de voeding van de hond te kunnen helpen.

 

 Wij voeren Keetjes.nl brokken, kvv en snacks. Het verhaal erachter:

De reden dat wij Keetjes zijn gaan produceren, dat we ermee begonnen zijn is voornamelijk omdat de herkomst van de procucten belangrijk voor ons is.

De dieren waar het vlees vandaan komt moeten een beter leven hebben gehad, afkomstig zijn uit Nederland, liefst regionaal en vrij van antibiotica etc. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat als je vlees of brokken koopt dit ook zuiver i.

Geen vulstoffen zoals bijvoorbeeld rijst. Voor en nog beter werkende darmflora voeg je groente, fruit en kruiden toe, geen rijst. Als derde vind ik het belangrijk dat de samenstelling transparant is. We staan onder streng toezicht van de NVWA en ons hele traceerbaarheidssysteem is recent nog goedgekeurd.

We hebben geen biologisch vlees, we zijn niet SKAL- gecertificeerd. We gebruiken wel, naar ons idee, het betere vlees.

 

to Top of Page

van.der.weiden@hetnet.nl